Mala zazidljiva parcela ljubljana

Mala zazidljiva parcela ljubljana

Zazidljiva parcela v Kortah....brez provizije za kupca.... See more of Dodoma Nepremičnine Koper on Facebook Prodamo urejeno parcelo za izgradnjo 5 stanovanjske vile,ki se nahaja na območju Viča v samem jedru vse infrastrukture, ki jo zahteva sodobni način bivanja. Prodaja stavbnega zemljišča za gradnjo stanovanjske ali počitniške hiše, v izmeri 1.024 m2, s pogledom na moravško dolino, na vznožju Limbarske gore, 25 km iz Ljubljane, 2 km iz središča Moravč. Parcela je primerna za kupca, ki želi pobegniti iz mestnega vrveža in uživati v mirnem, zelenem okolju z južno lego. zazidljiva parcela, zelo sončna in ravna lega (Namembnost: gradnja enostanovanjske hiše ali dvojčka) Zemljišče se nahaja na lepi in sonči lokaciji v naselju Gradež in je na območju stanovanjske gradnje SKs- Stavbno zemljišče.

Zakaj smo po skoraj 20 letih še vedno uspešni in močno prisotni na slovenskem nepremičninskem trgu pravzaprav ni težko pojasniti. Ne samo odlična storitev, odlikuje nas tudi odlično poznavanje zakonodaje, 10 strokovnih in zaupanja vrednih licenciranih agentov, odlične reference, izjemna odzivnost ter predvsem dober občutek za nepremičnine in empatija, ki je za delo z ljudmi nujno ... Domov / Išči nepremičnino / Zazidljiva parcela. Zazidljiva parcela. Zazidljiva parcela. Prodaja. ZAZIDLJIVA PARCELA PRI PARKU. Podravska Krčevina Preberi več ... zazidljiva parcela, zelo sončna in ravna lega (Namembnost: gradnja enostanovanjske hiše ali dvojčka) Zemljišče se nahaja na lepi in sonči lokaciji v naselju Gradež in je na območju stanovanjske gradnje SKs- Stavbno zemljišče.

V Domžalah, natančneje v Študi prodamo zazidljive parcele skupne izmere 1785m2. Na parcelah stojita dva starejša stanovanjska objekta, ki pa sta primerna za rušenje. Strinjam, da METROPOLA IN d.o.o., Vodovodna cesta 109, Ljubljana, in njeni pogodbeni obdelovalci zbirajo, obdelujejo in posredujejo osebne podatke skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov – Uredba 2016/679 (GDPR) za namene storitev predmetnega posredovanja in morebitno pripravo osnutka pogodbe o posredovanju. Ljubljana okolica, Ivančna Gorica. Prodaja · Parcela · Zazidljiva · 600 m 2. VIŠNJA GORA, zazidljiva parcela za gradnjo enodružinske hiše cca. 600 m2 zemljišča, se nahaja na izjemno lepi in mirni lokaciji v bližini Ljubljane (samo 20 min. vožnje po urejeni avtocesti), dobe...

Zazidljiva parcela v bližini centra Izole!!! :) Jump to. Sections of this page. ... Dodoma Nepremičnine Ljubljana. Real Estate. Hočemo Borisa Popoviča nazaj. 30.000€ - Zazidljiva parcela Kostel(Kuželj)-zazidljiva parcela v bližini reke Kolpe(oddaljena cca.100m), 550m2,komunalno opravljena ,vsi energetski priključki,v postopku pridobitve gradbenega dovoljenja za manjši montažni vikend.

979 m², zazidljiva, prodamo. Cena: 39.000,00 EUR. Prijavljene uporabnike redno obveščamo o sveži ponudbi, ki ustrezajo njihovim željam prav tako si lahko shranjujejo oglase med priljubljene v svojem profilu - koristna zadeva... V Domžalah, natančneje v Študi prodamo zazidljive parcele skupne izmere 1785m2. Na parcelah stojita dva starejša stanovanjska objekta, ki pa sta primerna za rušenje.

Strinjam, da METROPOLA IN d.o.o., Vodovodna cesta 109, Ljubljana, in njeni pogodbeni obdelovalci zbirajo, obdelujejo in posredujejo osebne podatke skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov – Uredba 2016/679 (GDPR) za namene storitev predmetnega posredovanja in morebitno pripravo osnutka pogodbe o posredovanju.

Zakaj smo po skoraj 20 letih še vedno uspešni in močno prisotni na slovenskem nepremičninskem trgu pravzaprav ni težko pojasniti. Ne samo odlična storitev, odlikuje nas tudi odlično poznavanje zakonodaje, 10 strokovnih in zaupanja vrednih licenciranih agentov, odlične reference, izjemna odzivnost ter predvsem dober občutek za nepremičnine in empatija, ki je za delo z ljudmi nujno ... V primeru, da želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Styria digital marketplaces, d.o.o., Verovškova 55, SI-1000 Ljubljana ali e-naslov [email protected] Na podlagi 77. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov imate tudi pravico do pravnega varstva. V Domžalah, natančneje v Študi prodamo zazidljive parcele skupne izmere 1785m2. Na parcelah stojita dva starejša stanovanjska objekta, ki pa sta primerna za rušenje.

Prodamo urejeno parcelo za izgradnjo 5 stanovanjske vile,ki se nahaja na območju Viča v samem jedru vse infrastrukture, ki jo zahteva sodobni način bivanja.

Zazidljiva parcela na obrobju mesta, Kamnik pod Krimom (Namembnost: za stanovanjsko gradnjo) Zemljišče se nahaja na odlični lokaciji na obrobju mesta z odprtim pogledom na celotno Barje . V skladu s sedanjim občinskim prostorskim načrtom je na omenjenem območju dovoljena gradnja stanovanjskih... Slovenija, Šentvid, MO Ljubljana, Šiška, 679, Zazidljiva, Zazidljiva parcela v velikosti 679m2 se nahaja na obrobju Ljubljane v n... Lukovica Lukovica pri Domžalah 38492 m2 Zazidljiva Prodam Nepremičnine >> Stavbno zemljišče - Parcela

Apr 10, 2019 · www.solterra.si [email protected] Prodamo zemljišče v naselju Pod Škabrijelom nad Kromberkom pri Novi Gorici. Zemljišče skupno meri dobrih 2000m2, od tega je 757m2 zazidljivega dela, del ... Dolenja vas- zazidljivi parceli, 914m2 in 780m2, ki se lahko združita v eno, 1694m2, infrastruktura urejena, komunalno opremljeni, komunalni prispevek je že plačan. Parceli se nahajata v neposredni bližini avtobusnega postajališča, ob glavni cesti Kočevje-Ljubljana. Cena nepremičnine: 30.000,00 EUR

780 m2, zazidljiva, na lepi, mirni in sončni lokaciji, namenjeno gradnji družinske hiše ali dvojčka etažnosti P + M, fak... 780,00 m2 61.000,00 € Vehovar nepremičnine d.o.o. Parcela se prodaja v celoti. Parcela se nahaja ob glavni cesti, kar je velika prednost saj omogoča hiter dostop do smučišča Krvavec , AC , šole, vrtca, trgovine in občinskih uradov. V bližnji okolici se nahaja tudi grad Strmol , Hribarjevo golf igrišče in letališče Jožeta Pučnika Ljubljana . Na odlični sončni lokaciji v Zgornjem Prekarju le 25km od Ljubljane se prodaja zemljišče v velikosti cca.1400m2 od katerih je 695m2 zazidljivega. Zemljišče ima asfaltiran dostop in vso infrastrukturo ob zemljišču.Velikost skupnega zemljišča je po dogovoru, saj se lahko še odmeri večji ali manjši del zemljišča.Možno je graditi eno ali dvostanovanjski objekt.Izjemna priložnosr ... Prodaja stavbnega zemljišča za gradnjo stanovanjske ali počitniške hiše, v izmeri 1.024 m2, s pogledom na moravško dolino, na vznožju Limbarske gore, 25 km iz Ljubljane, 2 km iz središča Moravč. Parcela je primerna za kupca, ki želi pobegniti iz mestnega vrveža in uživati v mirnem, zelenem okolju z južno lego.

Feb 14, 2019 · Na mirni lokaciji in neposredni bližini centa mesta posredujemo pri prodaji zazidljive parcele, ki ponuja možnost izgradnje eno ali dvodružinske stavbe (območje namenske rabe SSce). Parcela je ...